اخبار برگزیده
1396/4/14 چهارشنبه
معاون توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری:
دانشگاه پیام نور اقدامات خوبی در زمینه دانش بنیان انجام داده است/ تقدیر ویژه از دکتر رستمی ابوسعیدی

.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امیدواریم با بهره مندی از ظرفیت های بالای دانشگاه پیام نور، از جمله گستردگی مراکز در سراسر کشور و همچنین حضور ۴ هزار عضو هیئت علمی و دانشجویان مشتاق و با انگیزه بتوانیم روند رو به رشد ارتقاء جایگاه فناورانه در کشور را ادامه دهیم.
به گزارش روابط عمومی، علیرضا دلیری در مراسم افتتاح سه مرکز نوآوری در سه استان دانشگاه پیام نور گفت: افتتاح این مراکز نوآوری در دانشگاه پیام نور نشان از آگاهی مدیریت دانشگاه نسبت به نیازهای فناورانه کشور است و در این راستا ما شاهد اقدامات عملی خوبی از سوی این دانشگاه بوده ایم.
وی با اشاره به این که رشد تولید علم در کشور در منطقه جایگاه نخست و در جهان دارای رتبه ۱۴ است اظهار داشت: می بایست تبدیل علم به محصول، همطراز رشد تولید علمی ما باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه اذعان کرد: این توانمندی نیروی انسانی در کشور تنها محدود به یک شهر یا دانشگاه نیست، بلکه این انگیزه رشد و شکوفائی در تمامی دانشگاه ها و شهرهای کشور وجود دارد و این در حالی است که معاونت علمی و فناوری با راه اندازی مراکز نوآوری و دوره های استارت آپ در شهرهای دورافتاده در تلاش برای شناخت و شکوفائی لاین ظرفیت بالقوه در کشور است.
دلیری تصریح کرد: نهادینه کردن فضای مباحث فناورانه در دانشگاه ها، راه نجات کشور بوده و با پیوند دادن صنعت با دانشگاه در راستای نیازهای کشور به تحقق اقتصاد مقاومتی از مسیر اقتصاد دانش بنیان رهنمون خواهیم شد.
وی با اشاره به ارتقاء جایگاه نوآوری جمهوری اسلامی ایران در جهان گفت: در سال ۲۰۱۵ ما رتبه ۱۲۵ را داشتیم و این جایگاه تا سال ۲۰۱۷، ارتقاء ۳۶ پله ای را تجربه کرده است و ما امیدواریم با بهره مندی از ظرفیت های بالای دانشگاه پیام نور، از جمله گستردگی مراکز در سراسر کشور و همچنین حضور ۴ هزار عضو هیئت علمی و دانشجویان مشتاق و با انگیزه بتوانیم این روند رو به رشد را ادامه دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری در ادامه ضمن یادآوری ۱۱۰ خدمت این معاونت به حوزه دانش بنیان، از جمله؛ معافیت های گمرکی، تأمین نیروی انسانی، معرفی سرمایه گذار و … رشد شرکت های دانش بنیان را در مقایسه با شرکت های معمولی بسیار قابل ملاحظه عنوان کرد و مهمترین دلیل آن را حضور اساتید و دانشجویان فعال و واحدهای تحقیق و توسعه دانست.
دلیری خاطرنشان کرد: رویکرد فعالیت های فناورانه در استان ها می بایست بر نیازهای آن استان متمرکز باشد، به عنوان نمونه در بحث سوغات مشهد، بخش قابل توجهی از نیازهای بازار آن توسط چین تأمین می شود و یا در بحث زعفران، که ۹۶ درصد تولید آن در کشور انجام می شود ولی تنها ۵ درصد از درآمد حاصل از آن به کشور باز می گردد.
وی در خصوص اعلام حمایت از چنین مراکز فناورانه اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی دارد تا به طور عملی نسبت به عملیاتی کردن رویکردهای فناورانه و تبدیل فرآیند تبدیل علم به محصول از طریق برگزاری دوره های استارت آپ ویکند، ایجاد مراکز شتاب دهنده در دانشگاه پیام نور، فراهم کردن سرمایه گذار و همچنین تأمین منابع تسهیلاتی در تحقق این مهم اقدام کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری در پایان گفت: امیدواریم دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ ترین دانشگاه کشور با حرکت به سوی مباحث دانش بنیان، بیش از پیش درآمدهای خود را به سمت فروش محصولات فناورانه معطوف کند و بتواند در تحقق دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه فناور بیش از پیش موفق باشد.
گفتنی است سه مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور در استان های تهران، خراسان رضوی و فارس با حضور دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی؛ رئیس دانشگاه، علیرضا دلیری؛ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فداکار؛ مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی و فناوری و تنی چند از معاونین و اعضای علمی دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح گردید.
دکتر دلیری در خصوص توانمندی دکتر رستمی ابوسعیدی گفت: رییس دانشگاه پیام نور فردی فرزانه و توانمند و از پیشکسوتان آموزش عالی کشور است و خیلی از مدیران کشور افتخار داشته اند که دانشجوی ایشان باشند و وجود ود بدون شک فرصتی برای دانشگاه پیام نور است و توانمندی های دکتر رستمی می تواند راهگشای مشکلات دانشگاه باشد و در بحث  جلوگیری از تغییر اساسنامه دانشگاه هیچ فردی مانند وی نمی تواند تاثیر گزار باشد

 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
آرشیو اخبار