اموزش و امتحانات
1393/11/5 یکشنبه
نحوه و شرایط تطبیق واحد

.

1‌ ـ دانشجویان موظفند بعد از ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده پس از قبولی در دانشگاه ، جهت درخواست ریزنمرات از دانشگاه یا رشته قبلی به کارشناس معادلسازی مراجعه نمایند.

2‌ ـ دانشجویان در صورت مواجهه با مشکل عدم رعایت پیش نیاز (با توجه به اینکه مراحل معادلسازی زمان می برد) و دانشجو متقاضی انتخاب درس بعدی (پس نیاز) است و از آنجا که درس پیشنیاز را در دانشگاه نگذرانده ، هنگام انتخاب درس پس نیاز با خطای سیستم مواجه می شود ، در اینصورت دانشجو لازم است جهت رفع مشکل به کارشناس رشته خود مراجعه نماید . بدیهی است کارشناس بر اساس ادعای دانشجو مجوزهای لازم را جهت انتخاب واحد می دهد و مسوولیتهای ناشی از آن بعهده شخص دانشجوست . بنابراین دانشجو باید ضمن اخذ لیست ارائه دروس رشته خود (برنامه 8 ترمه) از سایت ، با دقت کامل و رعایت پیش نیازی دروسی که پیش نیاز آن را در دانشگاه قبلی نگذرانده ، اقدام به انتخاب واحد می نماید.

3‌ ـ دانشجویان بایستی حدود دو ماه پس از درخواست اولیه و وصول ریزنمرات از دانشگاه قبلی جهت تکمیل فرم عناوین  دروس قابل معادلسازی به کارشناس معادلسازی مراجعه نمایند.

4‌ ـ دانشجویان هنگام تکمیل فرم دقت نمایند تعداد واحد درس تطبیقی نباید کمتر از تعداد واحد درسی رشته جدید باشد. در صورت امکان می توان چند واحد درسی مرتبط را بصورت تلفیقی (با میانگین نمرات) با یک درس معادلسازی نمود.

5 ‌ـ دروس دوره دانشپذیری دانشجویان دوره های فراگیر تحت هیچ شرایطی قابل معادلسازی نیست.

6‌ ـ نمره قابل قبول برای دانشگاههای دولتی ، روزانه ، شبانه ، نیمه حضوری ، مجازی ، پیام نور ، مراکز تربیت معلم و آموزشکده های فنی و حرفه ای برای دانشجویان مقطع کارشناسی حداقل 10 و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداقل 14می باشد.

تبصره : از مراکز تربیت معلم صرفا دروس عمومی قابل پذیرش است.

7 ـ  نمره قابل قبول برای حوزه های علمیه (مشهد و قم)،  دانشگاههای غیر دولتی ، دانشگاه آزاد اسلامی، موسسات غیر انتفاعی و دانشگاه جامع علمی و کاربردی  برای دانشجویان مقطع کارشناسی حداقل 12 و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداقل 16 و برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی حداقل 18 می باشد.

8 ـ واحدهای دوره های معادل دانشگاه پیام نور با نمره حداقل 10 قابل قبول است.

9 ـ واحدهای دوره های معادل سایر دانشگاهها ، در صورتی که اولا دوره ها با مجوز وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شده و ثانیا دانشجو در آزمون جامع سازمان سنجش نمره حد نصاب را اخذ نموده باشد (با ارائه گواهی)، قابل بررسی است. در اینصورت حداقل نمره قابل پذیرش 12 است.

10 ـ واحدهای گذرانده دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در صورت قبولی در آزمون جامع و ارائه گواهی مربوطه ، با نمره حداقل 12 قابل معادلسازی است.

تبصره : دانش آموختگان دوره های پودمانی سال 83 به بعد در صورتی که در آزمون مقاطع بالاتر که از طریق سازمان سنجش برگزار می گردد ، پذیرفته شوند، از آزمون جامع معاف می باشند.

11 ـ به ازاء هر واحد درسی معادلسازی شده ، شهریه یک واحد درسی خودخوان اخذ خواهد شد.

12 ـ به ازاء هر 15 واحد معادلسازی شده ، یک نیمسال از سنوات مجاز دانشجوی مقطع کارشناسی کسر می شود.

13 ـ دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی پیوسته که دارای مدرک کاردانی پیوسته و فاقد مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم هستند ، هیچ یک از واحدهای مقطع کاردانی آنان قابل معادلسازی نمی باشد.

14 ـ واحدهای دوره کاردانی دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ناپیوسته تحت هیچ شرایطی حتی در صورت همنام بودن دروس قابل معادلسازی نیست.


 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر