پیوندها
1396/11/7 شنبهدکتر محمد علی کریمی در همایش ملی آموزش محیط زیست:
نقش ویژه دانشگاه پیام نور در بهبود شرایط زیست محیطی با پیاده سازی آموزش سبز

.

دکتر محمد علی کریمی در همایش ملی آموزش محیط زیست:
نقش ویژه دانشگاه پیام نور در بهبود شرایط زیست محیطی با پیاده سازی آموزش سبز / تاثیر مستقیم سبک آموزش نیمه حضوری دانشگاه پیام نور در کاهش آلایندگی محیط زیست
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور به واسطه بهره گیری از سبک آموزشی ترکیبی و نیمه حضوری، نقش مؤثری در پیاده سازی بحث آموزش سبز در کشور دارد.
به گزارش یوپنا، دکتر محمد علی کریمی در مراسم افتتاحیه دومین همایش ملی و چهارمین نمایشگاه تخصصی آموزش محیط زیست در خصوص حضور دفتر کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست در دانشگاه پیام نور اظهار داشت: تخصیص این جایگاه در دانشگاه پیام نور با توجه به سبک آموزشی ترکیبی و نیمه حضوری آن دارای سنخیت بسیار خوبی است، زیرا این دانشگاه با بهره گیری از روشهایی که منجر به حداقل حضور فیزیکی دانشجویان می شود، نقش مؤثری در پیاده سازی بحث آموزش سبز در کشور دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور تصریح کرد: من معتقدم برخی از امور، بنا به ضرورت نیاز به توجه ویژه ای دارد و موضوع محیط زیست یکی از آنهاست.
کریمی اظهار امیدواری کرد، حضور این جایگاه در دانشگاه پیام نور، بتواند نقش مؤثری در عملیاتی سازی این رویکرد در آینده داشته باشد.
وی در ادامه در خصوص اهمیت توجه به انرژیهای تجدیدپذیر و هوشمندسازی مصرف انرژی، گفت: آماری در سال ۹۲ منتشر شد که براساس آن میزان مصرف گاز و نفت کوره ای در نیروگاهها برای تولید برق در کشور معادل ۲۷ میلیارد لیتر در سال بوده، که بنا به ارزش فعلی پولی ما مبلغی معادل ۹۰ هزار میلیارد تومان است.
کریمی اذعان داشت: ما یک کشور استثنائی هستیم که امکان بهره گیری از تولید انواع انرژیها؛ چه فسیلی و چه تجدیدپذیر را داریم و موضوع انرژیهای تجدیدپذیر می تواند به عنوان یکی از اولویتهای کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست قرار بگیرد.
وی در ادامه ضمن اشاره به هدف گذاری های کشورهای مختلف به منظور بهره گیری از انرژیهای تجدیدپذیر، از رویکرد سرمایه گذاری جهانی در این عرصه سخن به میان آورد و گفت: تا سال ۲۰۲۰ پیش بینی می شود ۵۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در بحث انرژیهای تجدیدپذیر هزینه خواهد شد که این موضوع هم به صرفه اقتصادی آن و هم مباحث زیست محیطی کمک خواهد کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در پایان ضمن اشاره به مهمترین منابع آلوده کننده محیط زیست؛ ساختمانها، حمل و نقل و صنایع، اظهار امیدواری کرد تا کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست با همکاری شبکه آموزشی گسترده دانشگاه پیام نور بتواند در راستای اصلاح رویکرد این منابع آلوده کننده زیست محیطی گامهای مؤثری را بردارد.
گفتنی است، دفتر کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست که در دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب واقع است، با مشارکت این مرکز اقدام به برگزاری دومین همایش ملی و چهارمین نمایشگاه تخصصی آموزش محیط زیست کرده است و فعالیت این رویداد علمی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (چهارم و پنجم بهمن ماه) با برگزاری پنلها و کارگاههای تخصصی با محورهایی همچون آموزش محیط زیست و مخاطرات طبیعی، آموزش محیط زیست و پدافند غیرعامل، محیط زیست و مشارکت جوامع محلی در دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب در جریان است.

 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر