اخبار برگزیده
1403/1/16 پنجشنبه
محکومیت حمله تروریستی چابهار و راسک توسط دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه ای حمله تروریستی نیمه شب گذشته در شهرستان های چابهار و راسک را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، دکتر ابوالفضل توسلی در پی حرمت شکنی گروهک جیش الظلم در ماه مبارک رمضان با حمله تروریستی به مقر‌های نظامی و انتظامی شهرستان‌های چابهار و راسک، این اقدام را به شدت محکوم کرد.

در متن این بیانیه آمده است:
وَنُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَ «به راستی که این وعده خداوند حق است و مستکبران و ظالمان در برابر خیزش امت های اسلامی و بیداری جهان اسلام راهی جز کُرنش و تسلیم نداشته و با اراده مسلمانان جهان از صفحه روزگار محو خواهند شد و مستضعفین و مظلومان عالم پیشوایان و وارثان روی زمین می شوند.»

حرکت بیشرمانه و شکست خورده گروهک تروریستی در ماه مبارک رمضان مبنی بر انجام همزمان سه عملیات تروریستی در شهرستان های چابهار و راسک آن هم در آستانه روز جهانی قدس که منجر به شهادت ۱۱ تن از مدافعان امنیت شد، باعث تاسف و تالم شده است.

امروز که رژیم جعلی، غاصب و کودک‌کش اسرائیل با همکاری کشورهای خونخوار هم پیمانش رذالت و جنابتکاری را به اوج رسانده بر همه ما لازم است تا دوشادوش یکدیگر و سایر مسلمانان جهان در روز قدس با سردادن فریادهای "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسراییل"، کوبنده تر از سال های گذشته هر چه فریاد داریم بر سر این کشورها بزنیم.

جامعه دانشگاهی پیام نور اعم از اساتید، اعضای هیات علمی، روسای مراکز و دانشجویان ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رخ داده در کنسولگری ایران در دمشق و همچنین حمله تروریستی صبح امروز به مقر حافظان امنیت در جنوب استان، این اقدامات خصمانه و وحدت شکن را محکوم کرده و ضمن مطالبه جدی بر مجازات سریع عاملان و بانیان این جنایت ها اعلام می دارند که امسال با شور و شکوهی دوچندان در راهپیمایی روز قدس شرکت خواهند کرد.

آرشیو اخبار