اخبار برگزیده
1403/2/4 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان:
ثبت نام تسهیلات شهریه دانشگاه پیام نور آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، دکتر ابوالفضل توسلی از آغاز ثبت نام درخواست وام شهریه دانشجویان دانشگاه خبر داد و بیان کرد: زمان ثبت نام برای بهره مندی از تسهیلات شهریه دانشگاه یکم لغایت ۲۵ اریبهشت ماه جاری است.

وی افزود: دانشجویان متقاضی می توانند درخواست وام شهریه خود را در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویی به نشانی http://refah.swf.ir ثبت و برای کسب اطلاعات بیشتر به کارشناسان خدمات دانشجویی در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور سیستان وبلوچستان مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان درباره مبلغ وام شهریه دانشجویان، گفت: مبلغ وام شهریه در همه مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری به ازای هر نیمسال تحصیلی در مقطع کارشناسی ۳۰ میلیون ریال، در مقطع کارشناسی ارشد ۵۰ میلیون ریال و در مقطع دکترا ۷۰ میلیون ریال است.

وی در خصوص شرایط باز پرداخت وام، اظهار کرد: باز پرداخت تسهیلات پس از فارغ التحصیلی بوده و ۹ ماه بعد از پایان فارغ التحصیلی انجام می شود؛ اما در صورت انصراف، اخراج و یا ترک تحصیل وام شهریه باید به صورت یکجا همراه با کارمزد پرداخت شود.

آرشیو اخبار