اخبار برگزیده
1403/2/5 چهارشنبه
با هدف نقش رسانه در هدایت فکری جامعه؛
نشست هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در دانشگاه پیام نور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، صبح امروز جلسه نشست هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های این استان و مسئولان شبکه رسانه استادی دانشگاه‌ها در دفتر اندیشکده 25 محرم دانشگاه پیام نور برگزار شد.

دبیر هم‌اندیشی اساتید استانی در ابتدای این جلسه بیان کرد: یان جلسه حول محور رسانه که مهمترین دغدغه رهبر معظم انقلاب است، تشکیل شد.
عبدالمحمود داورپناه ادامه داد: در مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان کشور زیر شاخه ای تحت عنوان شبکه رسانه استادی دانشگاه کشور تشکیل شده که کمیته کشوری و استانی دارد.

وی افزود: در راستای جریان سازی رسانه‌ای در هر ماه پیش بینی‌هایی انجام گرفته که تبیین رسانه پاسخ ایران به اسرائیل در فروردین ماه ذیل این کمیته انجام شد.

دبیر هم‌اندیشی اساتید استانی اظهار کرد: روز ملی خلیج فارس، بزرگداشت روز معلم، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه (س)، رحلت امام خمینی (ره)، روز عفاف، تاسوعا و عاشورای حسینی، روز حقوق بشر اسلامی، کودتای آمریکا در طبس، روز پزشک، هفته وحدت و اربعین حسینی از دیگر موضوعات پیش بینی شده در شش ماهه نخست سال با هدف جریان سازی رسانه‌ای توسط این شبکه است.

آرشیو اخبار