اخبار برگزیده
1403/2/11 سه‌شنبه
با حضور معاون رئیس جمهور؛
مجموعه ورزشی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور به نام شهید محمد حسن براهویی نامگذاری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، مجموعه ورزشی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور واقع در تهران روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جاری با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور، دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور، معاونین دانشگاه و دکتر توسلی رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان و همچنین با حضور پدر معزز شهید براهویی به نام این «شهید محمد حسن براهوئی» از شهدای شهید مدافع امنیت حادثه تروریستی راسک و دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز زاهدان نامگذاری شد.

نیمه شب پنجشنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲ در پی حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به مقر انتظامی راسک در سیستان و بلوچستان ۱۱ نفر از نیروهای پلیس شهید شدند که یکی از این شهدا "محمدحسن براهویی" بود‌.

آرشیو اخبار