آموزش
1398/4/2 یکشنبه
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور:
دانشگاه پیام نور در مقطع دکتری هیچ افزایش شهریه ای نداشته است/ دانشجو مادامی که دانشجوست موظف به پرداخت شهریه ثابت است

دکتر علیزاده با عنوان اینکه شهریه مقطع دکتری دانشگاه پیام نور هیچ گونه افزایشی نداشته است، اظهار داشت: دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه پیام نور مانند سایر دانشگاه های دولتی مادامی که دانشجو هستند باید شهریه ثابت ترم های خود را پرداخت کنند.
به گزارش روابط عمومی، معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور افزود: دانشگاه پیام نور هیچ افزایش شهریه ای برای دانشجویان نداشته است، جز افزایش شهریه ای که سالانه برای تمام دانشجویان سال گذشته اعمال شده و این افزایش 10 درصد است.
وی با عنوان اینکه در هیچ جایی از اساسنامه دانشگاه به این موضوع اشاره نشده است که دانشجو، بابت ترم هایی که در دانشگاه حضور دارد، شهریه پرداخت نکند، گفت: دانشگاه هیچ زمانی کاری انجام نمی دهد که خارج از ضوابط و مقررات دانشگاه باشد و برای دانشجو مشکل ایجاد شود.
وی در پایان یادآور شد: شهریه ثابت مقطع دکتری دانشگاه پیام نور نسبت به دیگر دانشگاه های دولتی پایین تر است و دانشگاه برای کمک به دانشجویان برای پرداخت شهریه، تسهیلات وام با کارمزد 2 درصد و مهلت بازپرداخت طولانی مدت(48 ماه) فراهم کرده است.