1400/10/12 یکشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور
به مناسبت دومین سالگرد سردار دلها دکتر اویسی پیام تسلیت صادر نمود

دكتر عباس اویسی؛ رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، پیامی به شرح ذیل صادر كرد:

شهادت حاج قاسم درسی برای همه ما بود، درسی كه به ما می گوید دشمن چقدر نسبت به ما كینه و نفرت دارد و این كینه چقدر عمیق است كه حاضر شد حاج قاسم را اینگونه به شهادت برساند. همه ما باید از این اتفاق درس جهاد، شجاعت، عشق و ایثار را بیاموزیم و با همان ها به جنگ دشمن برویم، در غیر اینصورت این دشمن به زودی به مرزهای ما وارد خواهد شد و آن موقع دیگر هیچ چیز نمی تواند جلوی او را بگیرد. دشمن دین ندارد، دشمن ایمانی ندارد و وقتی كه دستش به ارزش های ما برسد، آنها را به نابودی خواهد كشاند! پس هر كدام از ما باید یك حاج قاسم شویم و با قدرت و شجاعت در برابر دشمنان مان ایستادگی كنیم تا بالاخره بینی آنها را به خاك بمالیم.

اكنون كه در دومین سالگرد این شهید بزرگوار هستیم، هزاران حاج قاسم متولد شده اند و هزاران حاج قاسم دیگر هم باید متولد شوند تا دشمن بداند كه رقیبش به این آسانی كوتاه نمی آید و تقاص خون شهیدانش را خواهد گرفت. یادش گرامی باد.

دكتر عباس اویسی
رئيس دانشگاه پیام نور سیستان وبلوچستان