1403/2/4 سه‌شنبه
جهادی از جنس همدلی دانشجویان پیام نور ایرانشهری برای کمک به سیلزدگان

گروه جهادی شهید روشناس دانشگاه پیام نور مرکز ایرانشهر پس از وقوع بارش های سیل آسا در جنوب سیستان و بلوچستان آستین همت بالا زده و به صورت آتش به اختیار در میدان حضور یافته تا آلامی بر دردهای مردم سیلزده در جنوب این استان باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، اعضای گروه جهادی شهید روشناس دانشگاه پیام نور مرکز ایرانشهر با محوریت بسیج دانشجویی دانشگاه و مجوز فعالیت از سپاه شهرستان با کمک خیران به تعدادی از نیازمندان، سیلزدگان منطقه و مستضعفانی که از بارندگی های اخیر سرپناهشان تخریب شده بود کمک رسانی کردند.

هدف این گروه جهادی در ابتدای امر کمک به قشر مستضعف در برطرف کردن نیازهای اساسی خوراک و پوشاک، مسکن و در وهله‌ دوم، توانمندسازی آنان در راه ایجاد شغل با تکیه بر ظرفیت های خود این خانوارها بود.

این گروه جهادی با وقوع سیل ناگوار هفته گذشته در مناطقی از سیستان و بلوچستان وارد میدان شدند و ا بهره مندی از ظرفیت های دانشگاه، خیران و سپاه ایرانشهر اقدام به توزیع بسته های معیشتی در بین سیلزدگان کرد.