اموزش و امتحانات
1402/5/25 چهارشنبه توضيحات انواع مهمان در دانشگاه پيام نور
توضيحات انواع مهمان در دانشگاه پيام نور

🔻 توضيحات انواع "مهمان" در دانشگاه پيام نور

🟣امکان درخواست مهمان موقت ترم برای نیمسال اول از 7 لغایت 29 مرداد از مسیر ذیل فراهم می باشد:
🔵مسیر مهمان موقت : دانشجو، درخواست ها، تقاضای مهمان و انتقال، تقاضای انتقال به صورت مهمان در مراکز و واحد ها

🔴توجه به نکات ذیل در خصوص تقاضای مهمان ضروری است ؛

1️⃣دانشجویی که تقاضای مهمان دارد بایستی قبل از انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست مهمان در سیستم گلستان نماید.
2️⃣تا زمانی که تایید مهمان توسط مبدا و مقصد انجام نشود اجازه انتخاب واحد را نخواهد داشت.

🔺شرایط مهمان و انتقالی در پیام نور چیست؟
در دانشگاه پیام نور انتقالی به معنای خاص وجود ندارد. اما نقل وانتقال (مهمان) به سه طریق امکان پذیر است:
🔸#مهمان_موقت:
جا به جایی بین مراکز و واحدها برای هر ترم که فرد متقاضی می بایست پس از واریز شهریه ثابت در اول ترم، از سیستم گلستان درخواست مهمان موقت به مرکز مورد نظر خود ثبت کند که در صورت موافقت مبدا و مقصد دانشجو مهمان مرکز مورد نظر می‌شود
🔸#مهمان_دائم:
مهمان دائم دارای شرایط خاصی است از جمله تغییر محل سکونت دانشجو، تغییر محل شغل همسر یا پدر ومادر، بیماری خاص و... لذا در این خصوص فرد می بایست از طریق پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت نموده و  فرم های مربوطه را تکمیل و مستندات خود را ارائه دهد.
🔸#مهمان_اضطراری (تعیین محل آزمون) : حدود یک ماه قبل از امتحانات پایان ترم سیستم گلستان این امکان را به دانشجو می دهد تا محل آزمون پایان ترم خود را مشخص کند که درصورت موافقت مقصد، دانشجو امتحانات پایان ترم را در مرکز مورد نظر می‌گذراند.

🔹 براي مهمان موقت و دائم حتما مي بايست مركز مقصد عينا رشته و گرايش شما را داشته باشد.
🔹مهمان دائم مربوط به مقطع کارشناسی می باشد.
🔹دانشجويان مقطع ارشد مي توانند تا دو ترم براي مهمان‌ ترمي شدن اقدام نمايند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان