پیوندها
1402/12/22 سه‌شنبه
درخشش دانشجوی پیام نور سیستان و بلوچستان در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان پیام نور کشور، یک دانشجوی قرآنی دانشگاه پیام نور استان موفق به کسب مقام اول رشته نقاشی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، دکتر ابوالفضل توسلی بیان کرد: در این جشنواره که در ۴۰ رشته به میزبانی استا فارس برگزار شده بود «سعیده ریگی کوته» از مرکز خاش در بخش نقاشی موفق به کسب مقام اول شد.

وی افزود: گسترش فرهنگ قرآنی، ترویج و نهادینه سازی باور و رفتار قرآنی در میان جامعه دانشگاهی کشور، شناسایی و جذب استعدادهای قرآنی و همچنین ایجاد نشاط و امیدآفرینی قرآنی در دانشگاه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان عنوان کرد: این جشنواره در ۹ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، نوآفرینی قرآنی، فناوری و رسانه‌ای برگزار شد.