1403/1/21 سه‌شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان به مناسبت عید سعید فطر

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در پیامی پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، دکتر ابوالفضل توسلی در پیامی پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت و بیان کرد: پایان هر عبادتی، عیدی است که برازنده آن عبادت است و رمضان در ایستگاه فطر به بار می‌نشیند و بال می‌گشاید.

در متن تکمیلی این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم: «اللهم اهل الکبریاء و العظمه و اهل الجود والجبروت و اهل العفو و الرحمه و اهل التقوی و المغفره ...»

خداوند عزوجل را شاکریم که بار دیگر در سایه عنایات حق و در پرتو برکات و فیوضات پر تلالو این ماه عزیز، فرصت نیایش و عبادت را نصیبمان کرد تا با ذکر دعای خالصانه، قلب و جانمان را از زنگار زشتی ها و آلودگی‌ های دنیوی بزداییم و با ضمیری آراسته و پاک و قلبی مملو از شعف، این عید سعید را جشن بگیریم و نماز شکرش را به جای آوریم.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما از درگاه خداوند متعال، عید سعید فطر را به جامعه بزرگ دانشگاهی به ویژه همکاران بزرگوار و ارزشمند خود در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان و خانواده محترم آنان تبریک عرض کرده و از صاحب ضیافت رمضان خاضعانه طلب کرده که بهترین سرنوشت را در این ماه رحمت و برکت، برای بندگان خالص خویش رقم زده باشد.

از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت دارم.