1403/1/20 دوشنبه
دیدار نماینده منتخب مردم سراوان در دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان

نماینده منتخب مردم سراوان در دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان دیدار و گفتگو کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، محمد نور دهانی با حضور در دفتر ریاست دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با دکتر ابوالفضل توسلی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان  ضمن تبریک به دهانی مبنی بر ورود به بهارستان، برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

نماینده منتخب مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی افزود: از هیچ کمکی جهت توسعه دانشگاه دریغ نخواهد شد و امیدواریم با همدلی و تلاش، شاهد ارتقاء جایگاه دانشگاه و اثرگذاری این مجموعه در توسعه سیستان و بلوچستان باشیم.