1403/1/20 دوشنبه
توزیع ۵۰ بسته معیشتی بین خانواده‌های بی‌بضاعت توسط دانشگاه پیام نور ایرانشهر

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت عید سعید فطر ۵۰ بسته معیشتی بین خانواده‌های بی‌بضاعت در مناطق محروم ایرانشهر توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، ابوالفضل توسلی بیان کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان و به مناسبت عید سعید فطر ۵۰ بسته کمک معیشتی با حفظ شأن و کرامت انسانی بین محرومان در ایرانشهر توزیع کردند.

وی افزود: این بسته‌ها که شامل برنج، روغن و کنسرو ماهی بود توسط دانشگاه پیام نور ایرانشهر تهیه، بسته بندی و به دست افراد مستعد رسید.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان ادامه داد: این دانشگاه در کنار اقدامات آموزشی و پژوهشی در عرصه اجتماعی و فرهنگی با تمام توان ورود کرده، چرا که امروز مردم مهم‌ترین و رکن رکین، حمایت قاطع از انقلاب و اجرای فرامین رهبری بوده و همیشه پای کار دفاع از انقلاب و کشور هستند.