1403/1/27 دوشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با جانشین فرمانده نیروی انتظامی دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، دکتر ابوالفضل توسلی در نشستی صمیمانه با سرهنگ علیرضا دلیری ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت نیروهای حافظ امنیت فراجا در حوادث تروریستی اخیر جنوب استان، گفت: تروریست‌ها در حمله به مقر انتظامی و نظامی چابهار و راسک توسعه و امنیت پایدار را هدف قرار دادند که با اقدام به موقع نیروهای نظامی و انتظامی، توطئه دشمن خنثی شد.

وی به امضای طومار برخی اساتید دانشگاه پیام نور مبنی بر مخالفت با اجرای حکم اعدام یک نیروی پلیس انتظامی اشاره کرد و افزود: حمایت اساتید دانشگاه پیام نور در سراسر کشور مبنی درخواست برای توقف این حکم در خبرگزاری ها بازنشر شد تا همگان بدانند پلیس حافظ امنیت مردم بوده و کسی که به پلیس حمله می‌کند، در واقع مردم را در مقابل مجرمان، اراذل و اوباش، دزد و زورگیر بی‌دفاع می گذارد.