1403/2/5 چهارشنبه
دیدار رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس

دکتر «ابوالفضل توسلی رئیس» دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با سردار سرتیپ دوم «غلامرضا جعفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، در این دیدار صمیمانه یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه پیام نور گسترش جبهه انقلاب با ترویج فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت بین جوانان مطرح شد تا نسل دانشگاهی با شناخت آرمان‌های انقلاب، حدیث دلدادگی شهدا، ایثارگران و رزمندگان و چگونگی دفاع از این آرمان‌ها به عنوان سفیری برای انتقال مفهوم ارزشمند ایثار و شهادت گام بردارد.

گفتنی است؛ دانشگاه پیام نور مفتخر به داشتن ۱۵ شهید در حوادث تروریستی سیستان و بلوچستان بوده و در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز گام‌های موثری برداشته که نامگذاری مکان ورزشی در سازمان مرکزی تهران به نام یکی از شهدای دانشگاه پیام نور استان در هفته جاری یکی از اقدامات مهم در این زمینه است.